O nama

Detaljnije informacije o restoranu i poziciji.

Povijest Restorana

U ovoj su se kući od 1953. pripravljala tradicionalna hercegovačka jela. Vrlo brzo gosti su usvojili izraz: “Jest ćemo kod udovica”.

Naša priča

Restoran ima dugogodišnju tradiciju koja je počela pedesetih godina prošloga stoljeća kada su se dvije udovice, Kata i Ruža Kordić dosjetile da pripravljaju hranu za težake koji su radili na obližnjim poljima. U ovoj su se kući od 1953. pripravljala tradicionalna hercegovačka jela. Vrlo brzo gosti su usvojili izraz: “Jest ćemo kod udovica”.

Restoran Udovice ima tradiciju od 1953. godine kada se u "starim kućama" kuhala i spremala hrana za radnike i putnike namjernike. Danas restoran odiše profinjenim odnosom tradicionalne i moderne arhitekture. Ima 120 sjedećih mjesta, parking i dječje igralište.

Since 1953

Janjetina s ražnja i jela s roštilja, tradicionalno se pripravljaju već dugi niz godina. Pripremanje na drvenom bukovom ugljenu, probrana vrsta i kvaliteta uvijek svježeg mesa, daje posebnu aromu i doživljaj objedu.

U vremenu u kojem živimo, nažalost, zdrava i ukusna domaća hrana postala je rijetkost... ekskluziva.
Tako je i s restoranima koji sami pripremaju kruh i peciva, gdje je smrznuta hrana nepoznat pojam. Jedan od tih rijetkih rstorana upravo je i naš restoran UDOVICE.

Uvijek svježa janjetina

Po kojoj smo odavno već prepoznatljivi i zbog koje se naši gosti stalno vraćaju.