Sataraš

Stari recepti su okosnica menija našeg restorana!

Priprema

Na ugrijanu masnoću staviti isjeckani luk da se dinsta 5-6 min. Dodati papriku sjeckanu na kockice te češnjak,sol i papar - dinstat 10-ak minuta. Zatim dodati sjeckane (oguljene) rajčice i kuhat još 10-20 minuta (prema potrebi još začiniti) Osim navedenog povrća možemo dodati tikvice, patlidžan, ljuti feferon.

Pred sami kraj u sataraš se može umješati kuhana riža, krumpir, razmućena jaja.

Dobar tek!

Restoran Udovice

Tradicionalni recepti

Stari recepti su okosnica menija našeg restorana na radost mnogobrojnih gostiju, željnih davno nestale tradicije i prošlosti, koje nam ipak svima nedostaju.

Sastojci

  • 2 glavice crvenog luka
  • 5-6 paprika
  • 2 čena češnjaka
  • 7-8 rajčica
  • Sol, papar, peršun
  • Masnoća